Samarbetspartner
Huvudsida

Kontaktuppgifter

FordonsCompaniet RN AB

Gullbernavägen 10

371 47 Karlskrona

Telefon: 0455-59555

Länkar till våra samarbetspartners

Svensk bilgaranti AB

Svensk Bilgaranti är Nordens största leverantör av garantitjänster till fordonshandeln. Deras affärskoncept erbjuder handeln garantilösningar för bättre och lönsammare affärer.

 

Bil AB Peter Rudvi

Bil AB Peter Rudvi säljer nya och begagnade bilar. Som främsta nybilsmärke i hallen presenterar vi Kias modellprogram som har överraskat många ute på vägarna.Bil AB Peter Rudvi säljer även nya Izusu. Bil AB Peter Rudvi har lång erfarenhet om så väl försäljning, kundservice och Verkstad. Bil AB Peter Rudvi är väletablerade både lokalt och är välkända för sin goda service och kundnöjdhet.

 

DNB nor

DNB nor är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder DNB nor, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.

 

Bankverksamhet sedan 1995, idag erbjuder DNB nor anpassade finansieringslösningar till medelstora och stora företag. Deras produktutbud omfattar allt från traditionell finansiering till avancerade strukturer och förvärvsfinansieringar. Ledande inom bilfinansiering, DNB nor erbjuder ett brett utbud av tjänster inom leasing, hyra och avbetalning, via våra distributörer. En av de största aktörerna inom kapitalförvaltning, DNB nor erbjuder såväl diskretionär förvaltning som fonder. DNB Markets erbjuder ett brett utbud av finansiella instrument i kombination med kvalificerad rådgivning inom områden som valuta-, ränte- och råvaruderivat, obligationer och strukturerade finansieringslösningar. DNB nor har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag är det cirka 400 anställda i den svenska verksamheten.

 

Eco mec AB

Hemmet för bilar med servicebehov - Eco-mec AB. Ett företag som drivs idag drivs av Bil AB Peter Rudvi i kundmottagningen möter ni bröderna Magnus och Mats Svensson. Som tillsammans med Bilaktiebolaget Peter Rudvi Ecocenter strävar de efter miljösmarta lösningar i all hantering av din bil i hela reparationsprocessen.

 

Mekonomen

Mekonomen Bilverkstad servar och reparerar i princip alla bilmärken, nya som gamla, och i deras verkstäder arbetar några av landets skickligaste mekaniker och biltekniker.

 

När du bokar och servar din bil hos Mekonomen får du alltid 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil bibehåller sitt värde. Och även du som har en ”ny” bil, där fabriksgarantin fortfarande gäller, kan tryggt lämna din bil till Mekonomen, garantin fortsätter att gälla. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Många av Mekonomens verkstäder kan också hjälpa dig med däckbyte, plåt- och lackskador, byte av glas, AC-reparation, rekond eller att släcka Bilprovningens 2:or.

 

Santander

Santander är en av de största bankerna i världen. Santander är en bank med höga ambitioner och som växer över hela världen. I Sverige erbjuder de trygga lån och du kan även spara pengar hos dem. Om du vill låna till en bil, så hjälper de dig att ha råd, tryggt och enkelt. De gör alltid en noggrann kreditbedömning. Santander är en av de ledande inom fordonsfinansiering. De samarbetar med över 900 utvalda fordonsåterförsäljare och är helt märkesoberoende. På så sätt kan du hitta rätt fordon och finansiera det på ett och samma ställe.

 

Del av en nordisk organisation, Santanders verksamhet startade år 2000, under namnet Elcon Finans. Sedan dess har de vuxit organiskt till en av de ledande inom fordonsfinansiering och Santander är en stark aktör inom både privatlån och sparkonton. 2004 köpte den globala bankkoncernen Banco Santander deras norska moderbolag och två år senare bytte de namn till Santander. De är en filial till Santander Consumer Bank AS, med säte i Norge. Verksamheten där startade 1963 och på den norska marknaden är Santander marknadsledande. 2007 startade verksamhet även i Finland och Danmark. 2014 har Santander ingått avtal om att köpa GE Money Bank AB, GE Capitals finansbolag i Sverige, Danmark och Norge.

 

De samarbetar med flera tillverkare, och står bakom Nissan Finans, Kia Finans, Fiat Finans, Alfa Romeo Finans, Jeep Finans, Lancia Finans, Polaris Finans, Solifer Polar Finans och KTM Finance.

 

Santander är samarbetspartner till Together for Better. Det är en svensk stiftelse som arbetar för att fler barn ska få gå i skolan i Dominikanska republiken, ett land med stora sociala klyftor och många fattiga barn.

 

Top car bilvård

Rekonditionerar, polerar , tvättar samtliga av våra bilar. De har en långvarig erfarenhet inom rekond.

 

Copyright © All Rights Reserved to

FordonsCompaniet RN AB